NOSALTRES

Volem ser el vostre agent i consultor immobiliari

Comencem l'any 2003 com a agència immobiliària sempre amb la il·lusió i filosofia principal de créixer oferint als nostres clients la millor professionalitat i tracte humà possible i avui dia estem segurs que ho hem aconseguit.

Estem satisfets del treball i servei prestat als nostres clients i volem seguir millorant ja que el temps ens ha donat la raó, apostant sempre pel millor tracte humà i professional possible.

El nostre principal objectiu és continuar creixent sense sortir del camí que vam iniciar amb tanta il·lusió l'any 2003.

Amb la nostra àmplia experiència en vendes, lloguers i servei al client, el nostre compromís és absolut per brindar als nostres clients la millor opció per als seus béns actuals o futurs.

Volem ser el seu consultor immobiliari i necessitem la seva confiança, estem segurs del que fem.

Disposem del departament jurídic per a qualsevol dubte que se li pugui presentar.

 

CONSULTÒRIA DE VENDA

Realitzarem estudis previs, com a taxacions, vendre o no vendre? si és propietari , comprar o llogar si busca habitatge, anàlisi de viabilitat econòmica , situació del sector actualment , afeccions urbanístiques ,etc.,,,

Nosaltres us aconsellem i us presentem el nostre informe i vostè decideix.

Contacti amb nosaltres sense cap compromís.

CONSULTORIA DE LLOGUER

Propietari!! Analitzarem la seva rendibilitat i situació sense cap compromís i vostè decideix, vendre, lloguer de llarga durada o lloguer turístic.

Contacti amb nosaltres perquè puguem ajudar-lo. La nostra experta us informarà de totes les possibilitats i dels serveis actuals que disposem sense cap compromís.

Estem segurs i compromesos amb els nostres clients.

GUÍA DE COMPRA

Com trobar la seva llar perfecta.?

Tant si està comprant una propietat per primera vegada o si és nou a la zona de Sant Carles de la Ràpita o rodalies, estem aquí per ajudar-lo a cada pas del camí. Independentment del tipus de propietat que busqueu, us donarem assessorament expert, atent i sincer durant tot aquest procés que serà una de les transaccions més importants de la vostra vida. Aquest és el nostre compromís professional.

GESTIÓ INTEGRAL DEL LLOGUER

Si sou propietària pensem que això us interessa

No vol intermèdia amb els seus llogaters o simplement viu lluny de la seva propietat que necessita llogar. Parli amb la nostra experta en lloguers i us sorprendrà el nostre nou concepte de lloguer amb gestió integral perquè vostè no es preocupi de res més que l'ingrés mensual de la renda de les seves propietats. Contacti amb la nostra experta.

NUESTRO EQUIPO

Profesionales expertos, atentos y sinceros.

persona

nombre

persona

nombre

persona

nombre

Immobles destacats

Klaus Inmobiliaria, alquiler de inmuebles

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.